Politika varstva osebnih podatkov


Splošno
Ta pravna obvestila veljajo za uporabnike, ki obiščete oziroma uporabljate spletno mesto, ki je dostopno na spletnem naslovu http://www.conphis.si (v nadaljevanju spletno mesto) in s katerim upravlja podjetje Conphis Merilna tehnika d.o.o., Kersnikova 27, 1234 Mengeš, Slovenija (v nadaljevanju: ponudnik).

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno mesto, za vse njegove sestavne dele in podstrani. Poleg teh splošnih pogojev lahko za določene dele, podstrani ali za določene uporabnike veljajo še posebni pogoji ali pogodbena določila.
 

Varstvo osebnih podatkov
Ponudnik o uporabnikih ob povpraševanju zbira naslednje podatke: ime in priimek oziroma naziv podjetja, naslov (ulica, hišna številka, pošta, poštna številka), kontaktno osebo, e-naslov kontaktne osebe, telefon kontaktne osebe, povpraševanje (zanimanje, površina, dostop do informacij o ponudniku). Podatki so obvezni; če jih ne posredujete, ne morete oddati povpraševanja ponudniku, ponudnik pa nanj ne more odgovoriti.

Ponudnik o uporabnikih ob prijavi na prejemanje e-novic zbira naslednje podatke: e-naslov. Podatek je obvezen; če ga ne posredujete, ne morete naročiti ali prejeti e-novic, ponudnik pa vam jih ne more posredovati.Vsi podatki, ki jih boste uporabniki posredovali preko spletnega mesta ali na kakršenkoli drug način, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za naslednje namene:
 

* Uporabniki ste seznanjeni in soglašate, da lahko ponudnik zbrane podatke posreduje svojim povezanim osebam, t.i. partnerji spletnega mesta:


Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Pravico imate do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj. Svojo zahtevo lahko pošljete na e-naslov info@conphis.si, pri čemer morate izkazati istovetnost.

Uporabniki ste seznanjeni in soglašate, da lahko ponudnik posamezna opravila v zvezi s podatki o uporabnikih zaupa tretjim osebam (pogodbenim obdelovalcem). Tretje osebe lahko zaupane podatke obdelujejo izključno v mejah ponudnikovega pooblastila in skladno z nameni, ki so opredeljeni v drugem odstavku tega podnaslova („Varstvo osebnih podatkov“).

Ob obisku spletnega mesta se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistično obdelavo obiska spletnega mesta.

Spletno mesto uporablja "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske spletnega mesta, ne omogočajo pa identifikacije uporabnikov. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste piškotke sprejeli ali zavrnili.

Če piškotkov ne sprejmete, nekateri deli spletnega mesta morda ne bodo prikazani pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnega mesta.

Pišite Nam

Your message has been sent. Thank you!

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.