Novice

...

GigEvolucija – novi seriji Alvium G1 in G5

Allied Vision je razširil svoj portfolio z dvema novima serijama GigE kamer, ki ju poganja inovativna ALVIUM® tehnologija, Allied Vision-ov ASIC čip. Obe seriji združujeta prednosti že uveljavljenega GigE vision standarda s fleksibilnostjo Alvium platforme.

Preverite številne opcije za vašo aplikacijo – izbirate lahko med dvema nivojema zmogljivosti vmesnika. Na voljo je več kot 25 senzorjev, ki zajemajo najnovejše senzorje Global Shutter in Rolling Shutter. Modeli pokrivajo široko spektralno območje, vključno z UV, vidnim, NIR in SWIR spektrom. Z vrhunsko kakovostjo slike prek FPNC, DPC, aktivne poravnave senzorjev in standardne industrijske strojne opreme, Alvium G1 in G5 zagotavljata zanesljivost za prihodnost za vaše aplikacije.


Več
...

WEBINAR: ADLINK Test and Measurement Product Training

WEBINAR | 18. FEBRUAR | 11:00

Test and Measurement Product Training

Ne zamudite prihajajočega izobraževanja, na katerem bodo ADLINK-ovi strokovnjaki z vami delili svoje znanje o novo razvitih napravah za testiranje in merjenje (T&M), vključno s PXI platformami, napravah za preverjanje stanja naprav in rešitvami za zajemanje podatkov (DAQ).

Webinar bo trajal 1 uro, med katero boste lahko v živo postavljali tudi vprašanja.

Datum in ura:

18. februar 2021, 11:00-12:30 (UTC)

V webinarju boste izvedeli več o:

  • Zasnovi in področjih uporabe PXI krmilnikov in ohišij
  • Uvodu v Thunderbolt3 PXI ohišja (PXES-2314T)
  • ADLINK-ovi celotni ponudbi izdelkov za zajem podatkov (DAQ)
  • Primerih uporabe v praksi

  PRIJAVITE SE TUKAJ  

 


Več
...

Poslovanje v času pandemije

Spoštovani poslovni partnerji!

Obveščamo vas, da v Conphisu upoštevamo vse preventivne ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe z virusom COVID-19, kar pa na naše poslovanje ne vpliva in smo zaenkrat vsi zdravi.

Še naprej sprejemamo naročila in se trudimo po svojih najboljših močeh, da bi vse dobave potekale čimbolj nemoteno.

Skladno z razmerami v Sloveniji in državah naših dobaviteljev, ter z obremenjenostjo kurirskih služb, so možne zamude pri določenih dobavah. Kot rečeno, bomo naredili vse, kar lahko, da bodo zamude čim manjše ter vas bomo sproti obveščali o morebitnih spremembah v dobavnih rokih. 

V teh časih vas prosimo za strpnost in razumevanje, predvsem pa vam želimo, da vi in vaši bližnji ostanete zdravi.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko e-maila info@conphis.si ali preko tel. številke 041 617 108.

Vaš Conphis


Več
...

Obiščite nas na sejmu IFAM 2020!

Obiščite nas na sejmu IFAM 2020 - mednarodnem sejmu za avtomatizacijo in mehatroniko! Sejem bo potekal na Gospodarskem razstavišču med 11. in 13. februarjem, za obiskovalce bo odprt med 9. in 17. uro
Conphis se bo predstavil v hali A - IFAM, na prostoru št. 304.
Podarjamo vam tudi brezplačne vstopnice, ki jih lahko prevzamete TUKAJ >>

Več
...

Nova Alvium serija kamer za vgnezdene sisteme

Predstavljamo vam novo ALVIUM serijo kamer nemškega proizvajalca Allied Vision. Revolucionarna kamera, ki deluje na osnovi procesorja ALVIUM®, je bila razvita zaradi porasta uporabe vgnezdenih (embedded) sistemov kot alternativa PC sistemom, hkrati pa bodo določene serije namenjene tudi klasičnim aplikacijam s področja strojnega vida. Tako kamera združuje najboljše iz obeh sistemov.
 
Vmesnikoma mipi (ciljano predvsem na embedded/vgnezdene sisteme) in USB3 Vision (primerne tudi za strojni vid) bo že v začetku leta 2020 sledila serija z GigE vmesnikom za zahtevnejše ravni uporabe.

Nekaj ključnih prednosti lahko najdete v nadaljevanju, več pa si lahko preberete v PDF.
 

Več

Pišite Nam

Your message has been sent. Thank you!

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.